Kuřecí svíčková

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Kuřecí svíčková

Suroviny

Porce: 4 + –
  • máslo 50 g
  • sterilovaná zelenina Halali 750 g
  • trocha sůl a pepř 1 ks
  • kuřecí prsa 4 ks
  • špek 100 g
  • trocha hladká mouka 1 ks
  • šlehačka 1 ks
  • podle chuti ocet 1 ks
  • trocha cukr moučka 1 ks

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Máslo rozpustíme v hrnci‚ vyklopíme na něj sterilovanou zeleninu a necháme přejít varem. Do směsi vložíme osolená‚ opepřená a špekem prošpikovaná kuřecí prsa. Podlijeme horkou vodou a dusíme 30 minut.
Hotová prsa vyjmeme a omáčku rozmixujeme. Zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně a povaříme. Dle potřeby dochutíme octem‚ cukrem či solí. Maso nakrájíme přes vlákna a vložíme zpět do omáčky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist