Pikantní řízky v župánku

Kategorie: Maso

Autor:

Pikantní řízky v župánku

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na oleji. Dáme je stramou vychladnout. Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále na dva obdélníky. Na každý obdélník do poloviny položíme plátek šunky, potřeme sýrovou náplní, přidáme řízek, druhý plátek šunky, potřeme hořčici. Okraje potřeme vejcem, těsto přeložíme a dobře přitiskneme. Ze zbytků těsta můžeme vykrojit ozdoby. Naplněné řízky necháme v chladu. Dvacet minut před podáváním je vložíme na plech, potřeme vejcem a vhodně vyhřáté troubě upečeme dozlatova. Podáváme se salátem s krutony z toustového chleba.
Příprava sýrové náplně:
smetanu rozmícháme se žloutkem, rozdrobeným nebo nastrouhaným sýrem, solí, prpřem a nasekanou petrželkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist