Vepřové měšce

Kategorie: Maso

Autor:

Vepřové měšce

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Plátky masa omyjeme a osušíme. naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme. Zelí důkladně vymačkáme. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka a klobásu podle potřeby oloupeme, překrojíme podélně na půlky a ty ještě rozkrojíme na čtyři části.
Na každý plátek masa položíme 2 plátky slaniny, 2 dílky klobásy, zelí, půlku oloupaného vejce a cibuli. Naplněné plátky opatrně, ale pevně svážeme do měšců a v kastrolu je zprudka opečeme ze všech stran na rozehřátém sádle (asi 8 minut). Měšce poprášíme paprikou, podlijeme 1 dl horkého vývaru a dusíme pod pokličkou asi 50 minut doměkka. Podle potřeby maso podléváme masovým vývarem. Měsce vyjmeme a uložíme v teple. Do šťávy přilijeme zbytek vývaru a povaříme 4 minuty. Pak vešleháme mouku rozmíchanou ve smětaně, osolíme, opepříme a povaříme na mírném ohni 8 minut za stálého míchání. Na závěr vrátíme měšce zpět a prohřejeme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist