Cheese & Bacon (Syr a slanina) burger

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 1 + –
  • hovězí maso 130 g
  • čedar 1 plátek
  • sladkokyselá okurka 1 ks
  • olej 1 lžíce
  • celozrná houska 1 ks
  • tatarka 2 lžíce
  • slanina 2 plátek
  • rajče 2 plátek
  • sůl 1 špetka
  • pepř 1 špetka

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Grilování

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Hovězí maso umeleme na masovém mlýnku, okořeníme a pořádně promícháme, aby směs byla mazlavá a burgery držely tvar. Vytvoříme z něho placku tenkou cca 1,5 cm a v ledničce necháme 30 minút stuhnou. Na rozpálený gril vložíme maso a pečeme z každé strany přibližně 3-4 minuty (otáčíme jen jednou). Maso necháme cca 5 minut odpočinout a potom z obou stran osolíme.

Žemli rozkrojíme napůl a na grilu obě poloviny opečeme. Na gril vložíme plátky slaniny, opečeme je dokřupava. Na spodní díl natřeme lžíci tatarky, poukladáme plátky rajčat, na plátky nakrájenou okurku, druhou lžíci tatarské omáčky, opečené maso, na něj plátek sýru, opečenou slaninu a přiklopíme žemlí.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist