Jehněčí na majoránce

Kategorie: Maso

Autor:

Jehněčí na majoránce

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:


1
Přední jehněčí i s kostí uvařte v osolené vodě doměkka s celerem, petrželí a překrojenou cibulí se slupkou. Sceďte, maso nechte stranou a vývar uchovejte.

2
Jíška: Z másla, najemno nakrájené zpěněné cibule a hladké mouky připravte na mírném ohni světlou jíšku. Zalijte ji vývarem z masa, ochuťte česnekem utřeným se solí a majoránkou.

3
Omáčku nechte krátce (asi 10 minut) povařit a nakonec zjemněte smetanou. Vložte do ní na plátky naporcované maso a obojí ještě společně prohřejte a dochuťte.

Poznámka:

vhodná příloha - jarní zelenina (hrášek a mrkvička podušené na másle) a s bramborami. Posypte čerstvými bylinkami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist