Pečené šhangajské kuře

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 135 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Čína

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1-Prve si pripravime „master stock“ – zaklad pre vyvar dame vsetky ingrediencie do vody a varime 15 minut. (Z pomarancovej kory vykrojime bielu horku cast.)

2-Kuru umyjeme a dame ju dusit do vyvaru najprv na chrbte na cca 25 minut. Potom otocime na prsia a dusime dalsich 10–15 minut. Tradicne sa nevyberie, ale necha sa pomaly vychladnut vo vyvare trva to tak min. 1 hodinu… Pred koncom si dame predohriat ruru na 220 C.

3-Kuru vyberieme a dame do pekaca na zvysenu mriezku aby nebola polozena na dne. Potrieme olejom arasidovym. Pecieme do zlatista a pravidelne polievame vyvarom cca 30 minut.

4-My sme servirovali tradicnou cinskou zeleninou bok choy a „stir fry“ s cesnakom a chilli a podliali vyvarom.

5-„Master stock“ je dobre precedit, zobrat masnotu z vrchu a dat do mraznicky na dalsie pouzitie.

Poznámka:

plátek zázvoru sylný 5 cm
pomerančová kůra - 5 cm
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist