Přírodní vepřový plátek na vlašských ořeších

Kategorie: Maso

Autor:

Přírodní vepřový plátek na vlašských ořeších

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Plátky vepřové kýty zlehka naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji. Do oleje přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, ořechová jádra a na plátky nakrájený česnek a vše společně osmahneme. Podáváme s opečenými brambory a zeleninovým salátem.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist