Přírodní vepřový řízek
Kategorie: Maso
Autor: andrea

Suroviny
- Vepřová kýta - 4 plátky 600 g
- Sůl 1 špetka
- Bílý pepř mletý 1 špetka
- Grilovací koření 3 lžička
- Hladká mouka 1 lžíce
- Sádlo 40 g
- vývar nebo víno 100 ml
Doba přípravy: 25 min
Obtížnost: Snadné
Způsob přípravy: Smažení
Zařazení: Oběd
Země: Česká republika
Počet porcí: 4
Přidat vlastní foto
Přidat mezi oblíbené
Sdílet na Facebooku
Vytisknout
Poslat známému
Stáhnout v PDF
Postup:
Maso očistíme, osušíme utěrkou a nakrájíme na řízky. Řízky naklepeme, osolíme, posypeme kořením a obalíme v hladké mouce. Maso opékáme na rozpáleném sádle na pánvi nebo v hrnci. Ze začátku pečeme zprudka, po chvíli plamen stáhneme a řízek opékáme pomaleji. Přírodní vepřový řízek opékáme cca 5 minut z obou stran. Po opečení všech řízků přilijeme do hrnce nebo na pánev víno nebo vývar, chvíli povaříme a při podávání nalijeme na vepřový řízek.
Podobné recepty
- » Přírodní vepřový řízek
(Hodnocení: 2.4 - hlasovalo 5x) - » Přírodní vepřový řízek na žampiónech
(Hodnocení: 2.33 - hlasovalo 3x) - » Přírodní vepřový plátek na vlašských ořeších
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 1x) - » Přírodní vepřový řízek
(Hodnocení: 2.4 - hlasovalo 5x) - » Přírodní vepřový řízek na žampiónech
(Hodnocení: 2.33 - hlasovalo 3x) - » Přírodní kuřecí řízky
(Hodnocení: 1.82 - hlasovalo 11x) - » Přírodní kuřecí řízek
(Hodnocení: 1.33 - hlasovalo 6x)
Nejnavštěvovanější recepty
- » Voňavá kuřecí křidélka
(Navštívilo: 1017691) - » Karlovarský knedlík dle Zdenka Pohlreicha
(Navštívilo: 317554) - » Kuřecí strips KFC
(Navštívilo: 238042) - » Frankfurtská omáčka vylepšená
(Navštívilo: 235214) - » Couračka
(Navštívilo: 150880) - » Vepřová pečeně na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem
(Navštívilo: 132338) - » Vepřová panenka s pepřovou omáčkou
(Navštívilo: 114027)
Nejnovější recepty
- » Slaný závin z listového těsta
(01.11.2020 19:42) - » Závin z listového těsta s tvarohem
(01.11.2020 19:37) - » Špenátový závin s kuřátkem i bez
(01.11.2020 19:32) - » Štrúdl z mokrého těsta
(01.11.2020 19:22) - » Rychlý hrnkový štrúdl
(01.11.2020 19:16) - » Listový štrúdl s tvarohovou nádivkou
(01.11.2020 19:08) - » Makový závin
(01.11.2020 18:49)
Nejnovější komentáře
- » web o gastronomii a kuchařkách 10.07.2025 13:46
Adams34
Ahoj. Během vaření můžeš vyzkoušet tuto stránku -... více - » web o gastronomii a kuchařkách 10.07.2025 13:45
Adams34
Ahoj. Počas varenia môžeš vyskúšať túto stránku -... více - » web o gastronomii a kuchařkách 31.10.2017 16:50
Pavla Szkolová
Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více - » Poraďte mi 21.09.2015 19:25
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více - » Poraďte mi 16.09.2015 09:03
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
-
Zajímavé články a tipy