Jarní pizza

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Jarní pizza

Suroviny

Porce: 3 + –
  • Zelený chřest 1.3 svazek
  • Základní těsto na pizzu 1 ks
  • Olivový olej na potření 1 lžíce
  • Česnek 2 stroužek
  • Prosciutto 8 plátek
  • Bazalkové pesto na dochucení 1 lžíce
  • Vajce 8 ks
  • Sůl 1 špetka

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Z výhonků chřestu odřízněte tvrdé konce a pak je dejte na 3 minuty do vroucí vody, sceďte a následně zchlaďte na kostkách ledu. Pokrájejte na kousky. Troubu předehřejte na 220°C. Na 5-10 minut do ní dejte zahřát 2 plechy. Těsto na pizzu rozdělte na 4 stejné části a z každé rukama roztáhněte kolo o průměru 15 cm. Plechy vyjměte z trouby, potřete je olejem, navrch dejte kola z těsta a potřete je olejem a rozmělněným česnekem. Navrch rozdělte prosciutto a chřest. Potřete pestem a dejte péct na 15 minut. Pak na pizzy vyklepněte vejce a 5 minut dopečte. Osolte podle chuti.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist