Treska v jarním kabátku

Kategorie: Maso

Autor:

Treska v jarním kabátku

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Zapékání

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Dobře omyté a ve slupce uvařené brambory nakrájíme na plátky asi 1 - 1,5 cm silné. Rozložíme je na dno vymazané zapékací mísy nebo pekáčku. Poklademe filetami z tresky, posypeme zeleninou a zbylýmy plátky brambor.

Nahoru dáme pár lžic kysané smetany a vložíme do trouby.

Připravíme směs ze zbylé kysané smetany, vajec, trošky mléka, špetky soli a oregana. Hotovou směsí předpečený pokrm zalijeme, poklademe plátky uzeného sýra a pečeme, dokud povrch nezačne zlátnout. Pečeme při 200 ´C asi 25 minut.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist