Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Kategorie: Přílohy

Autor:

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Nové brambory 750 g
  • Cibule - nakrájená na větší kousky 1 ks
  • Máslo 3 lžíce
  • Olivový olej 1 lžíce
  • Jarní cibulka - nadrobno sekaná 1 svazek
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř černý čerstvě mletý 1 špetka
  • Smetana na vaření - ohřátá 100 ml

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Určen pro: Vegetariáni

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory uvařte ve slupce doměkka, oloupejte a rozšťouchejte na hrudky. Cibuli osmahněte na másle s olivovým olejem do světle karamelové barvy a přisypte ji k bramborám i s tukem. Přidejte cibulku, sůl a pepř a polovinu ohřáté smetany. Dobře promíchejte a přidejte zbylou smetanu podle toho, jakou chcete získat výslednou konzistenci.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist