Dušená rýže s hřebíčkem

Kategorie: Přílohy

Autor:

Dušená rýže s hřebíčkem

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Přebranou rýži krátce osmahneme na oleji, osolíme, zalijeme studenou vodou a do středu vložíme oloupanou cibuli, do které jsme zapíchali hřebíček. Zakryjeme pokličkou a na mírné teplotě dusíme 20 minut. Pak oheň vypneme a necháme 5 minut dojít.
Vložte nový příspěvek



Napsáno 0/5000 znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist