Dušená rýže s hráškem

Kategorie: Přílohy

Autor:

Dušená rýže s hráškem

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rýži propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno.

V hrnci s nepřilnavým dnem necháme za stálého míchání zavadnout cibulku s česnekem. Přidáme opranou rýži a mražený hrášek, vše zalijeme vývarem, ochutíme solí, pepřem, Horalkou a přivedeme k varu. Pak teplotu snížíme na minimum, rýži zakryjeme a zvolna dusíme doměkka.

Dušenou rýži s hráškem podáváme jako přílohu k dušeným masům a samostatně se strouhaným nízkotučným sýrem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist