Pečené vydlabané půlky brambor

Kategorie: Přílohy

Autor:

Pečené vydlabané půlky brambor

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:


1
Brambory pečlivě omyjte, rozkrojte a vydlabejte prostředek. Rozložte do pekáčku vyloženého pečicím papírem a do každé brambory dejte špetku soli, kápněte olivový olej. V troubě pečte, dokud nejsou brambory měkké a opečené dozlatova.

2
Mezitím si připravte zakysanou smetanu, smíchejte s rozetřeným stroužkem česneku, solí, pepřem a najemno nasekanou petrželkou a pažitkou. Směsí potom plňte opečené brambůrky.

3
Podávejte jako přílohu nebo jako předkrm, klidně můžete přímo na plechu s pečicím papírem, posypané čerstvě nasekanou pažitkou.

Poznámka:

Děti baví a dospělé vlastně taky. Hodí se jako lehký předkrm nebo klidně jako plnohodnotná příloha k pečenému masu. Navíc je tahle dobrota opravdu neuvěřitelně jednoduchá na přípravu
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist