Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem

Kategorie: Předkrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Itálie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Očištěnou řepu nakrájíme na co nejtenčí plátky

2. Připravíme marinádu; ocet svaříme se solí a cukrem, přidáme med, pepř, olej, pomerančový džus, tymián, sójovou omáčku a vše rozšleháme

3. Zázvor nastrouháme i se slupkou, vymačkáme z něj šťávu a tu nalijeme do marinády

4. Marinádu přelijeme do silného igelitového sáčku a naložíme do ní plátky řepy, měly by se marinovat v lednici nejméně 12 hodin, ideálně až 2 dny

5. Plátky řepy ozdobně poklademe na talíř, přelijeme balzamikovým krémem, rozdrobíme na ně kozí sýr a posypeme nasucho nahrubo posekanými vlašskými ořechy.

Poznámka:

červená řepa velikosti tenisových míčků, kousek zázvoru velký 3 cm
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist