Carpaccio s cuketami

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Carpaccio s cuketami

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Většinu lístků bazalky nasekáme. Omyté a osušené maso obalíme v drceném pepři a nasekané bazalce, zabalíme do mikrotenové fólie a uložíme přes noc do mrazničky. Olej prošleháme s citronovou šťávou. Omyté cukety nakrájíme na tenoučké plátky. Hovězí maso, necháme povolit chvíli tak, aby šlo krájet, a pak ho nakrájíme na velice tenké plátky. Velký talíř posypeme trochou soli a obložíme střídavě plátky cukety a masa. Poprášíme je solí a pepřem, pokapeme ochuceným olejem, posypeme natrhanými zbylými lístky bazalky a hoblinkami parmazánu a do středu upravíme oprané a odkapané lístky rukoly. Podáváme s ciabattkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist