Minestrone s bílými fazolkami

Kategorie: Polévky

Autor:

Minestrone s bílými fazolkami

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Olivový olej 1 lžíce
  • Cibule, nasekaná najemno 1 ks
  • Mrkev , na kousky 1 ks
  • Celerové řapíky, na kousky 2 ks
  • Česnek, rozmělněný 2 stroužek
  • Bazalka 1 hrst
  • Rajčata v plechovce 800 g
  • Kuřecí vývar 500 ml
  • Plechovka bílých fazolí 400 g
  • Sůl, pepř - dle chuti 2 špetka
  • Kupované pesto 2 lžička

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na lžíci olivového oleje lehce osmahněte nasekanou cibuli. Po asi 5 minutách přidejte mrkev a celer a opékejte dalších 8 minut. Poté přidejte česnek, bazalku, rajčata, kuřecí vývar i bílé fazole. Polévku podle chuti osolte a opepřete a ozdobte pestem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist