Bramboračka

Kategorie: Polévky

Autor:

Bramboračka

Autor: adminrecepty

Suroviny

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Houby očistíme a nakrájíme (pokud jsou houby sušené namočíme je do vody). Zeleninu lehce osmažíme na sádle, přidáme brambory a houby. Zalijeme studenou vodou a vaříme. Všechny ingredience musí být měkké. Jakmile je vše měkké podle vlastní chuti dosolíme a dopepříme. Jíšku rozmícháme v trošce vody, vlijeme do polévky a zavaříme.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist