Chorvatská rybí polévka

Kategorie: Polévky

Autor:

Chorvatská rybí polévka

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:


1
Rajčata na spodní straně křížem nařízněte a ponořte na 10 vteřin do vařící vody. Potom z nich sloupněte slupku, nakrájejte je na menší kousky a vložte do širokého kastrolu. Přidejte nadrobno nasekanou a na oleji do sklovata osmaženou cibulku, nadrobno nasekaný česnek, najemno nakrájenou zelenou petrželku, bobkový list, sůl a pepř. Přilijte 1½ litru studené vody a uveďte do varu.

2
Stáhněte plamen, vložte očištěné rybí porce nakrájené na větší kusy a vlijte víno. Nechte přikryté poklicí táhnout tak dlouho, až se rybí maso začne uvolňovat od kostí. V tomto okamžiku odstavte ze zdroje tepla, odkryjte a nechte ještě 10 minut dojít.

3
Polévku při vaření nemíchejte, pouze s kastrolem tu a tam potřeste, aby se ryby nerozbily a zůstaly v porcích.

Poznámka:

česnek - celá palice
olivový olej - podle potřeby
sůl a pepř podle chuti
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist