Rybí salát ze zavináčů

Kategorie: Zdravá strava

Autor:

Rybí salát ze zavináčů

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vroucí vodu osolíme, přidáme ocet a cukr. Mrkev a celer nahrubo nastrouháme. Povaříme asi 3 minuty, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme jen spařit. Hned vše přecedíme a necháme vychladit.

Do mísy na kostky nakrájíme zavináče (bez zelí), přidáme scezený hrášek, okurky nakrájené na kostičky a promícháme s majonézou a zakysanou smetanou. Zakápneme citronovou šťávou. Nakonec vmícháme vychladlou zeleninu a dobře promícháme. Rybí salát ze zavináčů necháme 2 hodiny uležet v lednici.

Rybí salát ze zavináčů podáváme s pečivem. Hodí se nejen na večeři.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist