Broskvové cannelloni

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Broskvové cannelloni

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Oloupané a vypeckované broskve 600 g
  • Těstovinové trubičky cannelloni 16 ks
  • Mléko 5 dl
  • Krupicový cukr 80 g
  • Mandlové lupínky 70 g
  • Vejce 1 ks
  • Voda 1 dl
  • Vanilkový pudinkový prášek 1 balení
  • Javorový sirup nebo med 2 lžíce
  • Citronová šťáva 1 lžíce
  • Solamyl 1 lžíce
  • Dřeň z vanilkového lusku 1.2 ks
  • Mletá skořice 1 lžička
  • Máslo na vymazání a strouhanka na vysypání zapékací mísy 1 ks

Doba přípravy: 65 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Z pudinkového prášku, 2 lžic cukru a mléka uvaříme pudinkovou kaši, za stálého míchání ji vychladíme a vmícháme do ní vejce. Mandle opečeme za stálého míchání na suché pánvi. Sirup nebo med svaříme s vodou, citronovou šťávou, vanilkovou dření a zbylým cukrem, vmícháme tři čtvrtiny mandlí, skořice a na kousky nakrájené broskve. Pak do horké směsi přimícháme solamyl rozmíchaný v troše studené vody, za stálého míchání minutu povaříme a směs necháme vychladnout. Cannelloni naplníme připravenou broskvovou směsí a naskládáme je těsně vedle sebe do zapékací mísy. Když je dno pokryté, potřeme cannelloni částí pudinkové kaše a urovnáme na ně druhou řadu naplněných těstovin. Přelijeme je zbylou pudinkovou kaší, posypeme zbylými mandlemi a zapékáme 40 minut při 170°C. Cannelloni podáváme horké nebo i vychlazené.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist