Francouzská sladká omeleta

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Svačina

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vejce rozšleháme s mlékem, osolíme a mírně osladíme. Nalijeme na pánev na rozpálené máslo a mícháme až se omeleta opeče. Pak povrch omelety potřeme marmeládou rozmíchanou s vínem, zarolujeme a dáme na mísu či talíř, kde lehce pocukrujeme.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist