Krkovička na medu se šalotkami

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Krkovička na medu se šalotkami

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 180 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Krkovici potřeme hořčicí smíchanou se solí a pepřem, vložíme do pekáčku, podlijeme troškou vína a pečeme 2 hodiny na 170°C. Během pečení maso podléváme horkou vodou, přeléváme výpekem a potíráme směsí medu a trošku vína. Vypečenou šťávu z masa pak slijeme do hrnce, zalijeme zbylým vínem a povaříme 15 minut. Vzniklou omáčku zahustíme instantní jíškou, dochutíme solí, pepřem, worcesterskou omáčkou a přecedíme. Na kostky nakrájenou slaninu orestujeme na oleji 5 minut dozlatova. Přidáme oloupané a podélně rozpůlené šalotky a za občasného promíchání restujeme 15 minut. Pak vše zalijeme připravenou omáčkou a společně povaříme 5 minut. Krkovici nakrájíme na plátky, rozdělíme na talíře, doplníme připravenou omáčkou se šalotkami a ozdobíme nasekanou petrželkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist