Přírodní roštěnky

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Přírodní roštěnky

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Hovězí zadní 400 g
  • Sůl, pepř - dle chuti 2 špetka
  • Plnotučná hořčice 1 ks
  • Hladká mouka na obalení 1 ks
  • Olej 4 lžíce
  • Cibule 80 g
  • Slanina, na nudličky 50 g
  • Kmín - dle chuti 1 špetka
  • Hovězí vývar podle potřeby 200 ml
  • Sušené nebo čerstvé houby 200 g

Doba přípravy: 110 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso pokrájejte na plátky, lehce naklepejte, osolte a opepřete a každý potřete slabou vrstvou hořčice a obalte v hladké mouce. Olej rozpalte ve větším pekáčku a zprudka na něm dorůžova osmahněte maso zhruba jednu minutu z každé strany. Pak roštěnky vyndejte z pekáčku a na výpeku osmahněte cibuli a přidejte k ní na jemné proužky nakrájenou slaninu. Roštěnky pak vraťte do pekáčku, pokmínujte je a dejte na hodinu a půl dusit do trouby. Podle potřeby podlévejte vývarem a dvacet minut před koncem upečení přidejte do pekáčku i pokrájené houby. Podávejte s rýží posypanou hladkolistou petrželkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist