Kuskusové rizoto

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Kuskusové rizoto

Suroviny

Porce: 3 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kuskus vsypeme do misky a zalijeme vroucí vodou. Přidáme asi lžičku vegety a olej. Přikryjeme pokličkou a necháme pár minut stát (podle návodu na obalu), až se všechna voda vsákne.

Zeleninu slijeme, sóju uvaříme ve vodě ochucené bujonem doměkka. Vaříme zhruba 18 minut, scedíme a vymačkáme přebytečnou vodu.

Kuskus vsypeme do velké mísy, přidáme sóju, hrášek, kukuřici a začneme dochucovat. Použijeme petrželku, libeček a nakonec vmícháme tatarskou omáčku.

Kuskusové rizoto podáváme teplé i studené. Podle chuti ještě před servírováním sypeme sýrem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist