Tvarohový nákyp 2

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Tvarohový nákyp 2

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Rumunsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Dvě až tři hodiny před přípravou vložíme tvaroh do ubrousku. Položíme ho mezi 2 prkénka, zatížíme a necháme vytéci syrovátku. Pak tvaroh prolisujeme přes síto.

Do tvarohu přidáme 20 g másla, sůl, smetanu, žloutky a dobře promícháme. Půl hodiny před podáním vmícháme tuhý sníh z bílků, prosátou hrubou a kukuřičnou mouku. Tvarohovou hmotu vložíme do máslem vymazané a strouhankou vysypané nákypové formy, jejíž dno jsme pokapali olejem. Tvarohový nákyp pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 - 30 minut do té doby, až je střed nákypu suchý.

Takto připravený tvarohový nákyp podáváme se smetanou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist