Domácí prejt

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Domácí prejt

Suroviny

Porce: 9 + –

Doba přípravy: 180 min

Obtížnost: Obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 9

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vepřové koleno s bůčkem vařte v osolené vodě do změknutí asi 75 minut. Maso oberte, namelte a smíchejte s umletými játry. Rohlíky nakrájejte na kostičky, zalijte vývarem a nechte nasát. Vyždímejte a s kroupami přimíchejte do masové směsi. Přidejte rozemnutou majoránku, prolisovaný česnek a rozdrcené koření, dosolte. Prejt nalijte do vymazaného pekáčku a dejte péct do trouby předehřáté na 120°C na 1,5 hodiny. Na posledních 10 minut zvyšte teplotu na 180°C, abyste získali křupavou kůrčičku. Podávejte s vařenými bramborami a kysaným zelím.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist