Halušky s bryndzou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Halušky s bryndzou

Suroviny

Porce: 5 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory nastrouháme na ručním nebo elektrickém struhadle, postupně přidáváme mouku nebo trochu vody tak, aby vzniklo hustší těsto. Do většího hrnce dáme vařit vodu a osolíme. Do vroucí osolené vody pak postupně po menších dávkách seškrabujeme nožem z prkénka (nebo protlačujeme přes speciální cedník) halušky. Vaříme, dokud nevyplavou, asi 3 minuty. Pak je vyjmeme odpěňovačkou nebo sítkem. Připravíme si další hrnec, do kterého uvařené halušky vkládáme a rovnou promícháme s bryndzou.
Slaninu nakrájíme na drobné kostičky a rozškvaříme na pánvičce. Halušky dáme na talíř a posypeme slaninou
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist