Halušky z hrubé mouky

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Slovensko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do změklého másla zamícháme sůl,přidáme smetanu,vejce,hrubou mouku a vypracujeme těsto, které vložíme na prkénko.Lžičkou namočenou ve vodě z něj vykrajujeme malé halušky,které házíme rovnou do vroucí osolené vody a vaříme cca 6-8 minut.

Halušky můžeme poté podávat s bryndzou a slaninou, se zelím a uzeným nebo s klobásou.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist