Lasagne s janovským pestem

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Lasagne s janovským pestem

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Lasagne 200 g
  • Brambor 200 g
  • Zelené fazolky 100 g
  • Sýr stracchino 150 g
  • Domácí janovské pesto 150 g
  • Panenský olivový olej 1 ks
  • Sůl 4 špetka

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1 Oloupané brambory nakrájejte na tenké plátky. Dejte je do vroucí osolené vody a vařte 5 minut. Do stejné vody vhoďte fazolky nakrájené našikmo a vařte je 2 minuty. Slijte a asi sběračku vody z vaření si dejte stranou.

2 Do vroucí osolené vody s 1 lžící olivového oleje ponořte na pár sekund lasagne. Slijte je a rozložte na čistou utěrku.

3 Troubu předehřejte na 180 °C.

4 Rozmixujte stracchino s 2/3 pesta a sběračkou vody, která vám zbyla z vaření zeleniny. Lžíci směsi dejte na dno zapékací nádoby (22 x 28 cm), na ni rozložte lasagne, pak brambory, fazolky a sýrovopestovou směs. Vrstvy opakujte do spotřebování přísad; končit byste měli bramborami, fazolkami a sýrem s pestem. Pečte 20 minut. Při podávání ozdobte zbývajícím pestem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist