Bramborové knedlíky s masovou nádivkou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Bramborové knedlíky s masovou nádivkou

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

PŘÍPRAVA:

Na nádivku petržel umyjte a nasekejte; cibuli oloupejte, na jemno nasekejte a na troše másla osmahněte; vepřovou pečeni posekejte a krátce osmahněte; okořeňte solí, pepřem a paprikou; nakonec přimíchejte posekanou petržel; nádivku necháme vychladnout.

POSTUP:

Brambory umyjte a protlačte lisem na brambory; smíchejte s prosetou moukou, vejci, vaječným žloutkem a trochou soli a uhněťte na těsto; těsto rozdělte na osm stejně velkých dílů; kousky těsta rozválejte a rovným dílem na ně rozdělte nádivku; poté utvořte z těsta knedlíčky, vložte je do osolené vroucí vody a nechte na malém plameni 15 - 20 minut vařit; strouhanku osmahněte na másle; knedlíčky vyberte z vody, nechte dobře okapat a posypte máslovou strouhankou.
Jako příloha k plněným knedlíkům se hodí kysané zelí posypané slaninovými kostičkami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist