Ceasar salát IIII.

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Ceasar salát IIII.

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Slaninu nasucho vypečte v pánvi, pak ji rozlámejte na středně velké kusy a dejte na talířek. Udělejte dresink: žloutky, ančovičky, citronovou šťávu, hořčici a parmazán smíchejte v mixéru, pak postupně přilévejte olej, abyste získali krásně krémový a hladký dresink.
Bagetu nakrájejte na kostičky a ty osmažte na troše olivového oleje pěkně dozlatova.
Kuřecí maso pokrájejte na plátky, osolte a opepřete, dejte do mísy a zastříkněte olejem. Rukou dobře promíchejte, aby se olej dostal na všechny části. Nakonec přidejte rozmělněný česnek a nechte 10-15 minut marinovat.
Maso zprudka opečte v pánvi. Listy římského salátu naaranžujte na talíř, přelijte dresinkem, navrch dejte maso, slaninu, krutony a hobliny parmazánu a ihned podávejte.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist