Bazalkové pesto

Kategorie: Ostatní

Autor:

Bazalkové pesto

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Itálie

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Lístky bazalky rozmixujeme v mixéru se solí na hladkou pastu.

Přendáme ji do misky, přiléváme olej a vymícháme kašičku. Přidáme utřený česnek a dál třeme.

Přisypeme rozmixované piniové oříšky i parmazán a dál třeme dohladka. Pesto můžeme ještě mírně dosolit a opepřit, ale opatrně, česnek je výrazný. Hotové pesto naplníme do čisté skleničky s uzávěrem a dáme do lednice.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist