Straciatella řezy

Kategorie: Moučníky

Autor:

Straciatella řezy

Suroviny

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Korpus: Celá vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny, přidáme olej a ručně vmícháme prosátou mouku s kakaem. Vysoký plech 30 x 40 cm vymažeme a vysypeme, rozetřeme těsto a v předehřáté troubě upečeme na 180°C. Banány nakrájíme na tenká kolečka a naskládáme je na vychladlý korpus.

Krém: Nastrouháme si obě čokolády.
Ušleháme si vychlazené šlehačky (ztužovače nejsou potřeba).
Želatinové plátky v kastrolku zalijeme několika lžícemi vody a necháme 10 minut nabobtnat.
Jogurt, tvaroh a cukry smícháme dohromady.
Do jogurtu jemně vmícháme ušlehané šlehačky.
Mírným zahřátím rozpustíme želatinu, vmícháme do ní 2 PL krému, dobře promíchané vrátíme k ostatnímu krému a zase dobře promícháme.
Přisypeme a vmícháme nastrouhané čokolády.

Dokončení: Na banány nalijeme krém, zarovnáme, případně potřásáním srovnáme. Posypeme strouhanou čokoládou a necháme v ledničce dobře ztuhnout.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist