Kynutý koláč s párky

Kategorie: Moučníky

Autor:

Kynutý koláč s párky

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Večeře

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Droždí rozdrobíme, zalijeme vlažným mlékem, posypeme cukrem, lžící mouky a necháme vzejít kvásek.

Přidáme najemno nastrouhané brambory, polohrubou mouku, olej, vejce, sůl a vypracujeme těsto, které necháme v teple kynout zhruba 45 minut. Z těsta vyválíme plát, který přeneseme na plech s vyšším okrajem, který vyložíme pečicím papírem.

Na těsto rovnoměrně poklademe nakrájené párky a zalijeme je směsí z vajec, zakysané smetany, mouky, muškátového oříšku, pepře a soli. Koláč posypeme nadrobno posekanými bylinkami a strouhaným parmazánem. Zapékáme v troubě při 180 °C přibližně 30 minut, dokud koláč nezezlátne.

Poznámka:

Chcete-li mít koláč pikantnější, nahraďte telecí párky ostrou klobásou. Před krájením ji oloupejte. Přidejte malou konzervu sterilovaných žampionů.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist