Avokádový pohár - Tapas

Kategorie: Maso

Autor:

Avokádový pohár - Tapas

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Šlehání

Zařazení: Oběd

Země: Španělsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Oloupat krevety a odloupnout jim hlavy. (Uschovat a zmrazit na dobrý vývar.) Tělíčka ochutit a osmažit je na oleji. Nechat je vystydnout.

Rozkrojit avokado, vyjmout pecku, rozmělnit dužinu, pokapat ji citronem, přidat posekanou jarní cibulku s posekaným oloupaným česnekem. Vše našlehat na sametové puré a přidat ke šlehačce. Ochutit solí.

Do koktejlových sklenic na dno vložit trochu salátu a potom střídat vrstvy krevetek s avokádovou šlehačkou. Nahoře ozdobit zelenou natí z cibulky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist