Vepčový závitek

Kategorie: Maso

Autor:

Vepčový závitek

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Sušené houby rukou rozdrtíme a namočíme asi do půl litru vody. Řízky rozřízneme napůl (každá porce má dva závitky). Maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme kořením. Potřeme hořčicí a na každý plátek dáme jeden plátek anglické a několik plátků salámu. Stočíme do rolády a zajistíme jehlou. Obalíme v hladké mouce a na rozpáleném oleji v papiňáku zprudka opečeme ze všech stran. Závitky vytáhneme, ve výpeku krátce osmahneme nakrájenou cibuli, vrátíme zpátky maso a zalijeme namočenými houbami. Přidáme dvě kostky šťávy na maso, nakrájený česnek a půl lžičky kmínu. Hrnec uzavřeme a od začátku syčení dusíme asi 15 minut. Poté hrnec vypneme a necháme asi 20 minut dojít. Hotovou šťávu zaprášíme moukou a dochutíme solí. Provaříme a podáváme s rýži.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist