Krůta s tykvičkami a olivami

Kategorie: Maso

Autor:

Krůta s tykvičkami a olivami

Suroviny

Porce: 1 + –
  • sůl 1 ks
  • olivový olej 0.5 dl
  • strouhaný sýr 60 g
  • krůtí prsíčka 500 g
  • černá oliva 100 g
  • rajče 3 ks
  • mletý pepř 1 ks
  • petrželová nať 1 ks
  • mladá zelená tykvička 300 g
  • bílé víno 1.5 dl
  • zelená paprika 1 ks
  • rostlinný olej 0.5 dl
  • zelená oliva 100 g

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vykostíme krůtí prsa, nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji dozlatova. Přidáme spařená, oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata, osolíme, opepříme a dusíme, dokud se tekutina napůl nevsákne.


Mezitím z tykviček odřízneme oba konce (jsou li tykvičky čertvé a mladé, tak je nemusíme loupat) a nakrájíme je na kostičky stejně jako papriku. Olivy překrojíme napůl a vypeckujeme. Vše přidáme ke krůtě, zalijeme vínem a dusíme do měkka.


Podáváme se strouhaným sýrem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist