Mahi mahi v rajčatové marinádě

Kategorie: Maso

Autor:

Mahi mahi v rajčatové marinádě

Suroviny

Porce: 4 + –
  • filety mahi mahi (každý o váze asi 180g) 4 ks
  • rajčata 2 ks
  • dle chuti sůl,pepř 1 ks
  • česnek 3 stroužek
  • citrón 1 ks
  • dle chuti špetka cukru 1 ks
  • dle potřeby olej 1 ks

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Filety opláchneme, osušíme a pokapeme citrónem. Připravíme si marinádu. V míse rozmačkáme rajčata s utřenými stroužky česneku, lžící oleje, solí, pepřem a špetkou cukru.
Do takto připravené marinády vložíme filety a marinujeme asi 1 hodinu, ideálně 2 hodiny. Během marinování necháme v lednici. Vytáhneme asi 20 minut před opékáním, aby maso dostalo pokojovou teplotu.
Po té si rozehřejeme pánev s kapkou oleje a rybu prudce opečeme. Opékejte tak, aby filety zůstaly vevnitř mírně neprodělané (medium). Zabráníme tak vysušení jemného rybího masa.

Jako přílohu máme nejraději brambory a čerstvou či restovanou zeleninu. Výborné k tomuto pokrmu je však i pečivo.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist