Vepřová pečeně s rozmarýnem

Kategorie: Maso

Autor:

Vepřová pečeně s rozmarýnem

Suroviny

Porce: 5 + –
  • vepřová pečeně bez kosti 1 kg
  • velka cibule 1 ks
  • barevný pepř 1 lžíce
  • drcený rozmarýn 1.2 lžička
  • sůl 1.2 lžička
  • muškátový ořícek 1 špetka
  • voda 300 ml

Doba přípravy: 130 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Oloupanou cibuli nastrouháme, přidáme drcený rozmarýn, muškátový oříšek a sůl a vymícháme pastu
2. Připravenou pečeni touto pastou potřeme, vetřeme i do otvorů, které jsme nožem do masa udělali
3. Podlijeme vodou, posypeme barevným pepřem a dáme péci do trouby vyhřáté na 190-200 °C, za občasného podlévání maso upečeme do měkka
4. V závěru pečeme bez poklice, abychom dosáhli křupavého a tmavšího povrchu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist