Vepřová panenka na houbách

Kategorie: Maso

Autor:

Vepřová panenka na houbách

Suroviny

Porce: 4 + –
  • vepřová panenka 750 g
  • voda 500 ml
  • lesní houby 120 g
  • smetana 200 ml
  • olivový olej 1 lžíce
  • sůl 1 špetka
  • pepř 1 špetka
  • Knorr Hotová jíška světlá 1 ks
  • červené portské víno 40 ml
  • Knorr Bramborová kaše balícek 1 lžíce

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Restování

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vepřovou panenku osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji dozlatova, poté ji dopečeme v troubě dorůžova.
Na zbylém oleji orestujeme kousky hub, zjemníme Ramou Cremefine na vaření, portským a necháme přejít varem. Podle potřeby zahustíme Knorr hotovou jíškou.
Vepřovou panenku nakrájíme na plátky a přeléváme omáčkou. Podáváme s Knorr bramborovou kaší připravenou podle návodu.
Tip: Vhodnou přílohou jsou lyonské šťouchané brambory, které snadno připravíte pomocí Knorr Bramborové kaše s mlékem, do které přimícháte na olivovém oleji orestovanou cibulku a zjemníte zakysanou smetanou
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist