Marinovaný vepřový řízek

Kategorie: Maso

Autor:

Marinovaný vepřový řízek

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Restování

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Z vajíček, sóíjové omáčky, rozetřeného česneku a černého pepře s vegetou připravíme marinádu (vše smícháme dohromady)
2. Kýtu nakrájíme přes vlákno na větší tenké plátky, rozklepeme je a okraje na několika místech nařízneme
3. Jednotlivé plátky několikrát protáhneme v marinádě, pak je i s marinádou dáme do ledničky na pár hodin marinovat (nejméně na 3 hodiny)
4. Marinované plátky masa pozvolna orestujeme, na větším množství oleje, po obou stranách, dozlatova.

Doporučení:
- Vzhledem k obsahu vajíček v marinádě používejte kvalitní teflonové nebo titanové pánve, jen tak se vám marináda na mase nebude přichytávat k pánvi.
Vložte nový příspěvek



Napsáno 0/5000 znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist