Hovězí pečené podle módy

Kategorie: Maso

Autor:

Hovězí pečené podle módy

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Naklepané maso protkneme klínky slaniny
2. Ochutíme solí a pepřem
3. Maso dáme na rozehřáté máslo a necháme z obou stran zatáhnout, pak přidáme telecí nožičku, mrkev nakrájenou na kostičky a cibulky
4. Nakonec ještě vložíme nití svázaný bobkový list, tymián, petrželku a hřebíček
5. Maso podlijeme vínem a sklenkou vody a pod pokličkou upečeme, v mírně vyhřáté troubě doměkka (170-180 °C)
6. Před podáváním odstraníme ze šťávy část tuku a svazeček bylinek, případně omáčku zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v malém množství studené vody.

Poznámka:

kořeníme podle chuti
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist