Kuřecí smažený řízek se šunkou a sýrem

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Z kuřecích řízků vytvoříme 2 kusy na porci, naklepeme, olosíme a na každou porti položíme plátek šunky a ementálu. Přehneme a okraje trochu sklepeme a povrch řízku osolíme a obalíme jako klasický řízek v trojobale.

Smažíme zvolna v rozpáleném přepuštěném másle, aby se maso řádně propeklo.

Jako přílohu podáváme brambory a zeleninovou oblohu.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist