Bažant s ovocem

Kategorie: Maso

Autor:

Bažant s ovocem

Suroviny

Porce: 5 + –
  • bažant 1 ks
  • bílé víno 3 lžíce
  • hroznové víno 100 g
  • hrušky 2 ks
  • koření na divočinu 1.2 ks
  • máslo 1 lžíce
  • olej 2 lžíce
  • šunka 40 g

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Výborně upravený bažant, který vás dostane svou jedinečnou kombinací bažantího masa a ovoce. Nejprve bažantí prsa zbavíme kostí a kůže. Prsa rozkrojíme a naplníme šunkou, plátky hrušky osolíme, okořeníme a zaprášíme moukou. Pokud je to třeba, spíchneme párátky či jehlami. Na pánvi rozehřejeme olej a máslo, vložíme maso a pečeme téměř doměkka. Nakonec přisypeme vypeckované půlky hroznového vína, pokrájenou hrušku a jeřabiny. Zastříkneme vínem a ještě chvíli podusíme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist