Pečený bažant

Kategorie: Maso

Autor:

Pečený bažant

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

ykuchaného bažanta necháme několik dní na chladném místě odležet, potom ho na sucho oškubeme, očistíme a umyjeme. Posolíme, obložíme plátky uzené slaniny, obvážeme nití, dáme na pekáč, podlejeme vodou a upečeme do červena. Z upečeného bažanta odstraníme nit, nakrájíme na díly a podáváme s dušenou rýží.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist