Domácí sekaná

Kategorie: Maso

Autor:

Domácí sekaná

Suroviny

Porce: 4 + –
  • hovězí maso 250 g
  • vepřové maso 250 g
  • uzené maso 150 g
  • žemle 1 ks
  • česnek 6 stroužek
  • vejce 2 ks
  • sádlo 80 g

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Všechny druhy masa pokrájíme na kousky a umeleme. Přidáme nakrájenou žemli namočenou ve vodě nebo v mléce, sůl, pepř, majoránku, vejce, prolisovaný česnek, nadrobno nakrájenou slaninu a trochu hladké mouky.

Směs dobře promícháme a zformujeme do tvaru jedné nebo dvou šišek. Pekáč vymastíme sádlem a sekanou v něm pečeme asi hodinu. Po vychladnutí nakrájíme na plátky a podáváme se zeleninovou oblohou nebo teplé s moravským zelím.

Poznámka:

dle chuti sůl, pepř, majoránka
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist