Hovězí svíčková v růžovém pepři II.

Kategorie: Maso

Autor:

Hovězí svíčková v růžovém pepři II.

Suroviny

Porce: 2 + –
  • Hovězí svíčková 300 g
  • Olivový olej 50 ml
  • Sůl - dle chuti 3 špetka
  • Černý pepř - dle chuti 1 špetka
  • Růžový pepř - dle chuti 2 lžíce
  • Máslo 20 g
  • Řeřichové výhonky 1 hrst

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Svíčkovou odblaňte. Povrch potřete olivovým olejem, osolte a opepřete špetkou černého pepře. Pánev zahřejte, přidejte maso a ze všech stran ho opečte. Růžový pepř rozmačkejte a obalte v něm povrch opečené svíčkové. Pak maso položte na plech a pečte v troubě předehřáté na 180°C asi 15 minut. Po upečení maso vyndejte z trouby a nechte na plechu 6 minut odpočinout. Pánev z výpekem z masa postavte na plotýnku a přilijte 50 ml vody. Oškrábejte do ní všechny připečené kousky, přiveďte k varu a svařte na polovinu. Pak sejměte z ohně a vmíchejte máslo. Svíčkovou nakrájejte na plátky. Upravte ji na servírovací talíř a přelijte máslovou omáčkou. Ozdobte řeřichovými výhonky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist