Houbové žemle

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Houbové žemle

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Žemle 4 ks
  • Žloutky 4 ks
  • Šunka 4 plátek
  • Červená paprika 1 ks
  • Cibule 1 ks
  • Žampiony 1 balení
  • Listy hlávkového salátu 4 ks
  • Rostlinné máslo 1 ks
  • Tuk na opečení 1 ks
  • Kmín, sůl, dle chuti 1 špetka

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Papriku očistíme, ukrojíme z ní 4 silnější kolečka a rozložíme je na pánev s rozpáleným tukem. Do středu každého kolečka rozklepneme žloutek , osolíme ho a necháme ztuhnout. Na stejné pánvi zprudka orestujeme i nakrájené žampiony s kmínem a solí.Ze žemlí odkrojíme vršky, potřeme je nejprve máslem a pak je obložíme kolečky cibule, restovanými žampiony a na každé položíme kytičku ze žloutků a papriky. Žemle necháme 10 minut rozpéct v troubě a těsně před podáváním je obložíme listy salátu a plátky šunky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist