Hermelín pečený ve slanině III.

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Hermelín pečený ve slanině III.

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Hermelíny 4 ks
  • Tenké dlouhé plátky slaniny 18 ks
  • Rozmarýn ( dlouhé aby propíchl sýr skrz na skrz ) 4 ks
  • Na ořechové pesto
  • Vlašské ořechy, nasucho opražené nasekané 25 g
  • Hladkolistá petrželka 1 svazek
  • Česnek, rozmělněný 1 stroužek
  • Olivový olej 1 ks
  • Sůl 2 špetka
  • Trocha citronové šťávy 1 ks

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Grilování

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nejprve udělejte ořechové pesto: ořechy, petrželku a česnek dejte do robotu se sekacím nožem a vše rozmixujte. Postupně přilévejte olivový olej, abyste získali pastu. podle chuti osolte a přidejte citronovou šťávu.
Hermelíny horizontálně rozkrojte, spodní díly pomažte ořechovým pestem, přiklopte vršky a každý sýr zabalte nejméně do 4 plátků slaniny. Protkněte snítkou rozmarýnu a grilujte nad doutnajícími uhlíky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist